Sloopdecrisis.nl – Inkoopcollectief om vaste lasten te verlagen

100 Euro mit Kette und SchlossSamen zorgen voor lagere maandlasten! Vanuit deze gedachte is SLOOPdeCRISIS.nl opgezet. Door groot in te kopen kunnen de lasten laag worden gehouden. Met meer dan 300.000 leden is het eenvoudiger om scherpe tarieven af te dwingen voor uw vaste lasten.

Enkele ondernemers uit de media- en e-business willen de consumentenmarkt wakker schudden. Door consumenten te bundelen in één collectief moet het mogelijk zijn om de scherpste tarieven voor bepaalde vaste lasten af te dwingen. In één aanbod kunnen namelijk ruim 300.000 leden bereikt worden. Vooral in deze tijden van crisis is het belangrijk om de vaste lasten zo laag mogelijk te houden. Het moet mogelijk worden om substantieel te besparen op auto- en schadeverzekeringen, zorgverzekeringen, kosten van energie, alles-in-één pakketten en mobiele telefonie. Door samen te werken wordt niet alleen de beste prijs gerealiseerd, maar ook de beste kwaliteit.

Hoe kunt u meedoen aan SLOOPdeCRISIS.nl
U kunt zich vrijblijvend aanmelden. Dit doet u door uw gegevens achter te laten op de website. Vervolgens wordt u periodiek op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en u ontvangt een voorstel om te besparen op de vaste lasten. Het is een vrijblijvende aanbieding. U maakt zelf de keuze om wel of niet op het voorstel in te gaan.

Is het inkoopcollectief volledig onafhankelijk?
SLOOPdeCRISIS.nl is volledig onafhankelijk. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om het beste voorstel neer te leggen. Uiteindelijk staat het belang van de consument voorop. Om onafhankelijkheid te garanderen is er aansluiting gezocht bij Groepsveiling.nl. Deze website heeft al ruim twintig veilingen georganiseerd gericht op telefonie, verzekeringen en energie. Door samen te werken kan de laagste prijs voor de consument gerealiseerd worden.

Wat kost het om mee te doen?
Deelname is gratis. De kosten worden gecompenseerd door de leveranciers van de diensten. Bij het overstappen betaalt de leverancier een vastgestelde vergoeding. Per product of dienst is de vergoeding voor alle leveranciers gelijk. Op deze manier kan volledige onafhankelijkheid worden gegarandeerd.

Hoeveel kan er bespaard worden op de maandlasten?
De hoogte van de besparing zal per gezin sterk verschillen. Volgens SLOOPdeCRISIS.nl kan de besparing per huishouden oplopen tot €1.000 per jaar. Deze prognose is gebaseerd op eerdere collectieve inkopen en/of veilingen. Uiteraard zal de besparing voor een alleenstaande aanzienlijk kleiner zijn in vergelijking met een besparing van een gezin met kinderen. De besparingen op bepaalde vaste lasten kunnen eenvoudig oplopen tot honderden euro’s per product.

Nog geen reacties | Reageer

Reacties zijn gesloten.